• Dennis Logtenberg •
 • Schuttevaer 24 •
 • 7701 DA Dedemsvaart
 • Glasbewassing

  Glasbewassing met een osmose bewassingssysteem. Voor al uw raam- en houtwerk, binnen tot 10 meter hoog.

  Wij werken met een osmose bewassingssysteem. Osmose water is gefilterd water en is veel schoner dan gewoon leidingwater. Door een zogenaamd halfdoorlatend membraan, dat wel de vloeistof doorlaat maar niet de opgeloste stoffen. We borstelen het hele oppervlak en spoelen het goed na zodat het streeploos opdroogt en schoon is. Het systeem is zeer geschikt voor het reinigen van onder andere glas, kozijnen, houtwerk, trespa en reclameborden.

  Hieronder een filmpje om aan te tonen dat het resultaat met glasbewassing met osmose systeem zeer effectief werkt. Het houtwerk wordt beter gereinigd en de gaatjes en kiertjes zullen hierdoor schoner worden, dan wanneer dit met de hand wordt gedaan.

  Dit is voor ons een veilige manier van werken en wel tot 15 meter hoog, met beide benen op de grond! Geen gedoe meer met ladders. Het water wordt door de steel omhoog gepompt naar de borstel. Wissers en raamtrekkers zijn hierdoor eigenlijk overbodig geworden. Met het osmose systeem gaat het werken sneller en hierdoor hebben we scherpe prijzen voor onze glasbewassing.

  IMG_0015_glazenwasser_glasbewassing_zonnepanelen_reinigen_zonwering_graffiti_verwijderen_rolluiken_gevel_en_trespa IMG_0016_glazenwasser_glasbewassing_zonnepanelen_reinigen_zonwering_graffiti_verwijderen_rolluiken_gevel_en_trespa

  Er zijn nog enkele gevallen waar ons osmose-systeem niet bij kan en dan wassen we uw ramen of gevels gewoon op de ouderwetse manier. Dus met wissers en raamtrekkers. Het schoonmaken en goed onderhouden van uw houtwerk zorgt voor een langere levensduur van de kozijnen en is ook beter voor de verf.

  osmose2_glazenwasser_glasbewassing_zonnepanelen_reinigen_zonwering_graffiti_verwijderen_rolluiken_gevel_en_trespa osmose5_glazenwasser_glasbewassing_zonnepanelen_reinigen_zonwering_graffiti_verwijderen_rolluiken_gevel_en_trespa

   

  Bekijk ook onze pagina over Zonnepanelen Reinigen