• Dennis Logtenberg •
 • Schuttevaer 24 •
 • 7701 DA Dedemsvaart
 • Gevel reinigen en impregneren

  Gevels reinigen en impregneren

  Gevels worden vuil op den duur. Dit heeft veel met de weersomstandigheden en andere oorzaken te maken. Wij reinigen de gevelstenen met behulp van een hoge druk reiniger en speciale zeep en daarna impregneren we het voor het behoud van de gevel. De gevel wordt hierdoor vochtafstotend. Het resultaat mag er wezen!

  Bij houten gevels doen wij dit met behulp van borstels. Dit gebeurt uiteraard met milieuvriendelijke producten.

  impregneren_glazenwasser_glasbewassing_zonnepanelen_reinigen_zonwering_graffiti_verwijderen_rolluiken_gevel_en_trespa impregneren2_glazenwasser_glasbewassing_zonnepanelen_reinigen_zonwering_graffiti_verwijderen_rolluiken_gevel_en_trespa impregeneren3_glazenwasser_glasbewassing_zonnepanelen_reinigen_zonwering_graffiti_verwijderen_rolluiken_gevel_en_trespa impregneren4_glazenwasser_glasbewassing_zonnepanelen_reinigen_zonwering_graffiti_verwijderen_rolluiken_gevel_en_trespa

  Impregneren van uw gevel?

  Naast het voordeel dat uw gevel na het impregneren geen water meer opneemt en hierdoor vocht en schimmels minder snel uw huis binnendringen, gaat het ook vele andere zaken tegen. Uw gevel wordt ook brandwerend, de kans op vorstschade wordt verkleind en de muur blijft beter schoon en heeft minder onderhoud nodig. Daarnaast zal eventuele graffiti-schade makkelijker te verwijderen zijn aangezien de verf niet in de muur trekt.

  Hieronder een voorbeeld van hoe het water over een geïmpregneerde muur verdwijnt:

  Bekijk ook onze pagina over graffiti verwijderen.